O NAMA OGLASI PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA ZANIMANJA OSPOSOBLJAVANJA ENERGETIČARI ADR REFERENCE KONTAKT

O NAMA

EDUCA ustanova za obrazovanje odraslih Rijeka
Krešimirova 2
51000 Rijeka

MB : 1013521
OIB : 78090515909
Žiro račun : IBANHR33 2340009-1117018558 – PBZ d.d – Rijeka

EDUCA ustanova za srednješkolsko obrazovanje, ospsobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih osnovana je 2002. godine s namjerom da se priključi ideji da suvremenim, elastičnim i učinkovitim programima osposobljavanja i usavršavanja odraslih doprinese svakodnevnim potrebama hrvatskog gospodarstva i pripremi istog za ulazak na svjetsko tržište.

EDUCA je jedna od prvih privatnih ustanova za obrazovanje i usavršavanje odraslih u Republici Hrvatskoj specijalizirana za stručna osposobljavanja u području strojarstva, brodogradnje, metalurgije, graditeljstva i drvnoj industriji osnovana na temeljima osnivača tvrtke Educa d.o.o. – intelektualne usluge za izobrazbu odraslih osnovane u Rijeci 1993. godine.

Vlasnik EDUCA-e gdin. Ivan Travašić, prof., osposobljavanjem odraslih bavi se još od 1961. godine.

Tradicija EDUCA duža je od 25 godina, te dugogodišnje iskustvo naših predavača specijaliziranih u problematici osposobljavanja prije navedenih područja garancija su kvalitetne realizacije programa osposobljavanja svih naših polaznika.

Uvijek nam je bila najvažnija kvaliteta obrazovanja i uspješnost sudionika u obrazovanju odraslih. Naše programe pripremamo prema potrebama pojedinaca i grupa. Osluškujemo potrebe ljudi i kreiramo programe u skladu s tržištem rada.

Polaznici i tvrtke u kojima oni rade su fokus naših poslovnih aktivnosti. Činimo sve da opravdamo povjerenje naših korisnika usluga iz dana u dan, uz najveću razinu kvalitete.

EDUCA ustanova za obrazovanje odraslih Rijeka ima verificirane i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske ovjerene programe. Programi se izvode na temelju Zakona o obrazovanju odraslih.

Surađujemo s preko 100 profesora i stručnih suradnika raznih ekspertiza u izvođenju konzultatinvno-instruktivne nastave i stručne prakse.

Više od 25.000 polaznika osposobljenih u EDUCA-i uspješno radi širom Hrvatske, Europe i svijeta.

EDUCA je svjesna svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promovira obrazovnu izvrsnost, važnost cjeloživotnog učenja i mogućnost samozapošljavanja.

EDUCA ima tendenciju daljnjeg širenja i povećanja broja programa za obrazovanje odraslih namijenjene njihovu ostvarivanju prava na slobodan razvoj osobnosti, osposobljavanja za zapošljivost i osposobljavanje za aktivno građanstvo